Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Art Journaling Club

Σας έχω ξαναπεί πόσο χαρούμενη είμαι φέτος, που καταφέραμε να μαζευτούμε παλιοί και νέοι φίλοι και να φτιάξουμε ένα art journaling club. Μαζευόμασταν μια φορά το μήνα, και δημιουργούσαμε παρέα. Μετά από ελάχιστες συναντήσεις, η παρέα έδεσε, και το club έγινε ένα κανονικό retreat .

Το πρόγραμμα κανονίστηκε έτσι ώστε να μπορούν όλες, μια φορά το μήνα να ξεφεύγουν λίγο από τα καθημερινά και έτσι μαζευόμασταν  γυναικοπαρεα,  με τα χρώματα μας, τα journals μας,  το γκέσο και τις πάστες μας, τους καφέδες και τις μπύρες μας, τις χαρές και τις στεναχώριες μας και ξεκινάγαμε από το πρωί και το διαλύαμε αργά το απόγευμα.

Χθες ήταν η τελευταία μας συνάντηση για φέτος, με λίγη δημιουργία, πολύ κουβέντα, και τα απαραίτητα βρώσιμα.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο έχω συγκινηθεί που η Δήμητρα που έφτιαξε πρώτη φορά πρόσωπο στην συνάντηση του Μαρτίου, μου έφερε εχθές αυτό το αριστούργημα



Η Κατερίνα έλειψε μόνο για να γεννήσει, η Βέρα ήρθε μέχρι τελευταία στιγμή με την κοιλιά στο στόμα, η  Βίλυ έκλεινε το μαγαζί της τα Σάββατα των συναντήσεων για να είναι εκεί, η Κατερίνα κανόνισε τις διακοπές τις ώστε να φύγει μετά την τελευταία μας συνάντηση και η Τζο έκανε μια απίστευτη διαδρομή για να φτάσει κάθε φορά.

Και τι να πω για το πόσο προχώρησαν τα κορίτσια! Να πω και για την Πενυ, που έφτιαξε ολόκληρο journal, με τις τεχνικές της , τη Χριστίνα που  κάθε τεχνική γινότανε η αγαπημένη της, με εξαιρετικά αποτελέσματα, την Ολυμπία που από το μονοχρωματικό, έφτασε να ανακατεύει τα χρώματα με απίστευτη άνεση ή την Ελσα, που ενώ όταν ξεκίνησε "δεν καταλάβαινε τίποτα", τώρα φτιάχνει τις σελίδες της χαλαρά και με άποψη.

Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ  για την υπέροχη χρονιά που περάσαμε μαζί,




για όλα όσα φτιάξαμε, για τις μπύρες που ήπιαμε, τα εσώψυχα μας που αναλύσαμε και άλλα πολλά που θα με έπαιρνε η νύχτα να τα πω εδώ.

 Ευχαριστώ και για τα υπέροχα δώρα σας και σας δίνω ραντεβού το Σεπτέμβρη

1 σχόλιο:

  1. Εμείς ευχαριστούμε για την υπομονή και τις οδηγίες!!!! Μακάρι να μπορώ να συμμετέχω περισσότερο του χρόνου σε προκλήσεις σας!!! Πάντως ήταν το δεύτερο προσωπάκι που έφτιαξα μετά το Μάρτη και η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα Neocolors II παρόλη τη δυσκολία του εγχειρήματος για ζωγραφική προσώπου! Ούτε θυμάμαι πόσες στρώσεις χρωμάτων έβαλα, αλλά παρά το ολίγον ηλιοκαμένο λουκ έμεινα ευχαριστημένη για δεύτερη απόπειρα!!!!! Είχα κρατήσει καλές σημείώσεις έτσι;;;;; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή