Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Μια και έκλεισαν οι θέσεις για τα μαθήματα βιβλιοδεσίας χωρίς μπορέσω να σας χωρέσω όλες, αποφάσισα να κάνω έναν κύκλο ακόμα.

Σάββατο 27 Οκτώβρη - Side bound book Japanese Bookbinding  - Τιμή  30 ευρώ


Θα φτιάξουμε ένα βιβλίο που ξεφεύγει από τον Δυτικό τρόπο βιβλιοδεσίας (codex). Γίνεται με μονές σελίδες (όχι διπλωμένες) οπότε πρακτικά μπορούμε να δέσουμε σχεδόν οτιδήποτε σε βιβλίο. Χρησιμοποιείται κατά κόρον για ευχολόγια αλλά και καλλιτεχνικά δεσίματα για mini books κλπ
Δείτε προηγούμενα μαθήματα

http://myrto-scrapblogging.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

Σάββατο 3 Νοέμβρη – Western traditional bookbinding – The Codex - Τιμή 30 ευρώ


Θα φτιάξουμε ένα βιβλίο με δερματίνη βιβλιοδεσίας ή ύφασμα (ότι θέλει ο καθένας), σύμφωνα με τον παραδοσιακό Δυτικό τρόπο (Codex). Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για τα χειροποίητα βιβλία. Θα δούμε το τεζάκι (εργαλείο βιβλιοδεσίας) και θα μάθουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα χωρίς αυτό. Με τον τρόπο αυτό δένονται βιβλία όλων των ειδών – από επαγγελματικά ευχολόγια μέχρι journals και βιβλία συνταγών.

Δείτε προηγούμενα μαθήματα

http://myrto-scrapblogging.blogspot.gr/2012/08/hello-bloggers-not-on-vacation-it-seems.html


Σάββατο 10 Νοέμβρη – Mixed media canvas - Τιμή 30 ευρώ

Θα φτιάξουμε ένα καδράκι  σε 12 layers. Αυτό περιλαμβάνει Gesso,κολάζ, modelling paste, mists, acrylics, gel mediums, inka-golds, spray paints, stamping and cosmic shimmers, distressing, wax, fixative, varnishes.

Δείτε προηγούμενα μαθήματα

http://myrto-scrapblogging.blogspot.gr/2012/05/blog-post_19.html



Σάββατο 17 Νοέμβρη – Τεχνικές παλαίωσης με ακρυλικά- Τιμή 35 ευρώ


Θα καλύψουμε διάφορες τεχνικές παλαίωσης με ακρυλικά και mediums, όπως σκουριά, δέρμα, ελεφαντόδοντο, πατίνες χαλκού, παλιό ξύλο, ξεφλουδισμένη μπογιά κλπ Είναι τεχνικές που χρησιμοποιούνται πολύ στο mixed media, αλλά και για  να δώσουν χαρακτήρα σε αντικείμενα.  Ένας πολύ οικονομικός και εντυπωσιακός τρόπος, για altered projects, home decor ή ακόμα και για τα background σας στο scrapbooking!




Σάββατο 24 Νοέμβρη –  Mixed media Altered Item- Τιμή 35 ευρώ


Θα φτιάξουμε ένα secret drawer box. Ένα κουτί δηλαδή, με timeworn και steampunk τεχνικές. Είναι τεχνικές παλαίωσης με ακρυλικά χρώματα με θέμα που θα διαλέξει η κάθε συμμετέχουσα. Ένας πολύ οικονομικός και εντυπωσιακός τρόπος, για altered projects, home decor ή ακόμα και για τα background σας στο scrapbooking!

Δείτε προηγούμενα μαθήματα
http://myrto-scrapblogging.blogspot.gr/2012/09/workshop.html


Σάββατο 1 Δεκέμβρη –  Exposed stitch Book- Τιμή 30 ευρώ



Η αγαπημένη μου τεχνική για βιβλιοδεσία. Εύκολη (τη συστήνω για αρχαρίους) Κάνει πολύ εντυπωσιακά βιβλία, για εμάς και για δώρα - μια και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο, που το ράψιμο του φαίνεται εξωτερικά, και το στολίζει! Είναι απίθανο για σημειωματάριο, για βιβλίο μαγειρικής, για ημερολόγιο ή ακόμα και για journal

Δείτε προηγούμενα μαθήματα
http://myrto-scrapblogging.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html



Γενικά:

Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι μου στον Άλιμο, με μέγιστο αριθμό τα 5 άτομα, ούτως ώστε να μπορώ να δείξω τις τεχνικές στην κάθε κοπέλα προσωπικά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.


Τα μαθήματα κρατάνε γύρω στο τετράωρο, ίσως και λίγο παραπάνω γιατί πάντα θέλουμε να μιλήσουμε, να ρωτήσουμε κλπ. Γενικά κάνουμε μια συνάντηση που εκτός από το μάθημα περνάμε και καλά!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία κλπ θα με βρείτε στο 6977621129 ή στο elfpan@yahoo.com


Ευχαριστώ



Μυρτώ


Αν δεν βολεύουν οι ώρες ή προτιμάτε ιδιαίτερο μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μου.

Κορίτσια, είσαστε όλες φοβερές και περνάμε τέλεια κάθε φορά ! Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, γιατί εσείς μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να ξεκινήσω αυτό το εγχείρημα και συνεχίζετε να με υποστηρίζετε συνέχεια!

                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου